Loetjes Proeftafel, exclusief vergaderen aan de Amstel

Vlakbij Loetje aan de Amstel beschikken wij over een exclusieve vergader- of trainingsruimte: Loetjes Proeftafel! Loetje’s Proeftafel is een privéruimte van Loetje aan de Amstel. De gezellige en lichte ruimte van Loetje’s Proeftafel heeft een prachtig uitzicht over de Amstel.

Ruimte
Loetje’s Proeftafel leent zich uitstekend als locatie voor vergaderingen (maximaal 10-12 personen) in besloten sfeer, een brainstorm, trainingen of workshops. De ruimte heeft de uitstraling van een huiskamer, maar is van alle gemakken voorzien. We beschikken over een mooie statafel en bar voor een gezellige borrel achteraf. En zeer gewaardeerd wordt onze zonnige tuin om de dag te starten of te eindigen. Op het terrein van Loetje’s Proeftafel zijn minimaal 3 parkeerplekken, daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het eigen parkeerterrein van restaurant Loetje aan de Amstel op loopafstand van de locatie.

Mogelijkheden

In de lunchpauze serveren wij de lunch op locatie, zodat u efficiënt door kunt vergaderen of brainstormen.  Maar wilt u er liever even uit tijdens de lunch? Dan is er de mogelijkheid om een tafel bij Loetje aan de Amstel te reserveren. Desgewenst kunnen wij ook een boottocht voor uw regelen.

Wilt u meer weten over Loetjes Proeftafel? U kunt mailen naar [email protected] met als onderwerp Loetjes Proeftafel en een offerte op maat laten verzorgen! Wij hopen u snel te zien aan de Amstelzijde!